Moved by: sacredl 2010-05-13, 14:27 |
Tajemnice Ammari III |
| Author |
Message |
Kruker
scarry noob :)

|
Posted: 2009-06-01, 22:21 Tajemnice Ammari III
|
|
|
Wszyscy, poza Ivanem, Zygiem i Azjatem | Kajuta nr 102
Stacjonowaliście w układzie Ammari, utrzymując porządek i wykonując polecenia inkwizycji, lecz niedawno zostaliście wezwani na stacje orbitującą nad Ammari III, wiedząc tylko, że szykuje się jakaś większa robota i że przybędą inni akolici, by w tym wam pomóc. Siedząc w spartańskiej kajucie, dyskutując o różnych rzeczach (znacie się już parę lat). Nagle słyszycie mechaniczny głos z głośnika:
'Akolici <tu wymienia wasze imiona> proszeni są o zjawienie się, w przeciągu 30 minut do sali nr 405 na odprawę'
Będziecie musieli biec truchtem, żeby zdążyć.
Ivan, Zygy i Azjat | Sala nr 405
Zostaliście do niej wprowadzeni wprost z doków, w których każe transporty, znalazły się niemal jednocześnie.
Stoicie przed biurkiem jednego z akolitów, zajmujących się papierkową robotą, w pomieszczeniu znajduje się tylko jego biurko, krzesło, oraz jedno puste krzesło. Sala ma śnieżnobiałe ściany i wygląda, jakby służyła do przesłuchań... a może i służy. Przed akolitą leży pełno papierów, parę płytek z danymi. Milczy i przygląda się wam w milczeniu, czekając prawdopodobnie na pozostałych.
Macie czas się sobie przedstawić, pogadać.
Btw, nikt z was nie ma broni żadnego rodzaju, jest w depozycie i zostanie wam później wydana. |
_________________ Do you feel angry that germany attacked you??
N/C |
|
|
|
 |
Ragnar
Adeptus Astartes

|
Posted: 2009-06-01, 22:30
|
|
|
| Przypominając swoim towarzyszom, że czas nas nagli wyruszamy pędząc do sali nr 405. W duchu zastanawiając się co nas czeka tam....To samo napięcie wyczuwałem w moich towarzyszach.... |
|
 |
Raaistlin
scared noob

|
Posted: 2009-06-01, 22:32
|
|
|
| Spoglądam na Ragnara z ukosa, wykrzywiając drwiąco wargi. - Przecież dobrze wiesz, że bieganie to moja specjalność i sprawia mi to przyjemność. Zabieram z łóżka skórzaną kurtkę. Zawsze mam ją przy sobie. |
|
|
|
 |
c00lzyg

Age: 22 Joined: 30 Aug 2008 Posts: 428 Location: Wroclaw
|
Posted: 2009-06-01, 22:35
|
|
|
Staje trochę z boku i nie odzywając się do nikogo czujnie lustruje moich "towarzyszy" i oczekuje na przybycie reszty.
Jeśli będą rozmwiać staram się podsluchiwać. |
|
 |
Ragnar
Adeptus Astartes

|
Posted: 2009-06-01, 22:36
|
|
|
| Słysząc te słowa powiedział do Raista - A czy tak samo dobrze wiesz, że ostatnio to ja byłem dużo szybszy od Ciebie? |
|
 |
Raaistlin
scared noob

|
Posted: 2009-06-01, 22:44
|
|
|
-Zapomniałes, że ja wtedy byłem bogatszy.
No, jesteśmy na miejscu. Wchodzę do pokoju, tłoczno trochę. 3 typów już jest, jeden najwidoczniej nie preferuje towarzystwa, stojąc z boku. Od razu mi się podoba, nieufny i podstepny. Czuje, że za mną stanął Ragnar. |
|
|
|
 |
Ivan Luthien

Bierze udział w turnieju?:: tak
|
Posted: 2009-06-01, 22:44
|
|
|
| ....hmmm strasznie napięta atmosfera.... uśmiecham się do towarzyszy próbując nawiązać kontakt....Witam, nie mieliśmy chyba jeszcze okazji się poznać...podchodzę do zyga i wyciągam rękę na powitanie.... możesz mi mówić Samael. a to mój towarzysz Jonny...wskazuję na azjata |
_________________ Blood For the BloodBank! |
|
|
|
 |
Ragnar
Adeptus Astartes

|
Posted: 2009-06-01, 22:47
|
|
|
| Stojąc za Raist'em zacząłem się rozglądać się po sali....Byli w niej jeszcze jakaś trójka nieznanych mi ludzi....Dokładnie przyglądałem się im....Jeden z nich również był psykerem, drugi zaś po postawie mogłem wywnioskować, że przeszedł wojskowe szkolenie, a trzeci był zaskakująco cichy.... |
|
 |
c00lzyg

|
Posted: 2009-06-01, 22:48
|
|
|
Patrze gleboko w oczy Samaelowi po czym wyciągam do niego rękę.
- Leman Johnson - rzucam oschle |
|
 |
Ivan Luthien

|
Posted: 2009-06-01, 22:52
|
|
|
| Miło mi...przyglądam się chwilkę zygowi...niech zgadnę, wyszkolenie wojskowe? Ech znałem kiedys pewnego...ale ale nie czas teraz na wspomnienia, będziemy mieli jeszcze okazję porozmawiać... uśmiecham się i kłaniam się lekko, następnie podchodzę w kierunku Johnego i zagaduję o to jak spędził dzień |
|
|
|
 |
Azjat
Shai-Hulud

Age: 19 Joined: 06 Jan 2007 Posts: 387 Location: z nienacka
|
Posted: 2009-06-01, 22:57
|
|
|
| Yo yo yo ziomek. Kurde jak drętwo - normalnie w administorum heretyckie zwoje mają więcej ognia hehe jeśli wiecie o czym mówię. Słuchajcie przygody nas czekają więc trzeba ufać sobie. Jestem Johny z administracji. Kurcze Sami co taki sztywny ten gościu, normalnie jakby stado warpżydów go goniło |
_________________ No to co?
Jak to co??
|
|
|
|
 |
Ragnar
Adeptus Astartes

|
Posted: 2009-06-01, 22:57
|
|
|
| Chwilę jeszcze się przyglądałem co się dzieje na sali i postanowiłem, że póki co zachowam dystans do tych ludzi....Zobaczę jak się sytuacja rozwinie.... |
|
 |
Ivan Luthien

|
Posted: 2009-06-01, 22:58
|
|
|
Patrzę na nowo przybyłych i kiwam ręką by podeszli, mój wzrok spoczywa trochę dłużej na Macie
nie wiem johnny, jakiś dziwny, ale może to i lepiej, jak to mówią żeby życie miało smaczek raz luzaczek raz sztywniaczek..i wybucham śmiechem |
|
|
|
 |
Kruker

|
Posted: 2009-06-01, 23:00
|
|
|
Wszyscy | Sala nr 405
Zebraliście się do kupy, Ivan podejmuje próbę kontaktu, lecz zostaje ona przerwana, przez siedzącego za stołem akolitę.
'Porozmawiacie sobie później. Będzie na to czas. A teraz do rzeczy, część z was może wie, po co tu jest, ale tak czy tak powtórzę. Coś dziwnego dzieje się pod nami, to jest na Ammari III. W dolnych częściach kopca nr 5 szerzy się jakiś dziwna grupa, która zdobywa tam uznanie i wpływy. Jest to niezmiernie dziwnie. Dodatkowo niektóre plotki głoszą coś o mutantach, które się tam pojawiły. Niby nic dziwnego, biorąc pod uwagę charakter planety, ale nie byłoby to wspomniane, gdyby nie wzbudzało podejrzeń. Waszym zadaniem jest zbadanie całej sytuacji. Nie możemy pozwolić, by jedna grupa zawładnęła całym dolnym sektorem kopca. Dostaniecie się do kopca transportem, pod jaką przykrywką, to już wasze zadanie. Tutaj macie płytkę z wszelakimi potrzebnymi danymi(data-slate).'Podaje płytkę najbliżej stojącej osobie, czyli Ragnarowi' Na miejscu znajduje się wasz kontakt. Człowiek o imieniu Gravel. Zresztą wszystko jest na płytce. Jeśli chcecie możecie skorzystać z bazy danych, jeśli potrzebujecie innych informacji. Kwatermistrz też powinien być wam w stanie wydać parę niezbędnych rzeczy, tu macie ID dające wam uprawnienia na stacji.' Kładzie plik kart na krawędzi stołu.'Wyruszacie za dwie godziny. Nie zmarnujcie tego czasu. Niech imperator ma was w opiece.'
To mówiąc spuszcza was z oczu i zagłębia się w lekturze niezliczonych papierów, zawalających jego biurko.
EDIT
Ragnar od razu wyczuwasz w Ivanie psykera i vice-versa |
_________________ Do you feel angry that germany attacked you??
N/C |
| Last edited by Kruker on 2009-06-01, 23:02; edited 2 times in total |
|
|
|
 |
c00lzyg

|
Posted: 2009-06-01, 23:01
|
|
|
Odruchowo zasalutowałem... i rozejrzałem się po twarzach innych akolitów, po czym zabrałem kartę
Podszedłem do Ragnara.
- Chciałbym przejrzeć z tobą te dane |
| Last edited by c00lzyg on 2009-06-01, 23:07; edited 1 time in total |
|
|
|
 |
|
|